Monday, October 17, 2016

Mitä ikävöin Yhdysvalloista?

Tänään tuli taas ikävä amerikan maille, ja ajattelin että voisin kirjoittaa mitä ikävöin viime kesältä. Elämässäni on ehtinyt tapahtua paljon kotiin paluun jälkeen; kävin reissun Helsingissä (kiitos Ennille joka piti seuraa ja avusti tällaista landelaista ♥), aloitin autokoulun, kuulin lähteväni kouluporukan kanssa Skotlantiin marraskuun alussa ja kaiken lisäksi aloitimme vanhojentansseihin valmistautumisen! 

Tänään ikävä tuli valkoisesta neuletakista, joka tuoksui aivan huuhteluaineelle, jota isäntäperheessäni käytettiin. Oli myös tunne kovasta lattiasta, joka oli hauska kotiin palatessa, vaikka täytyy myöntää että pikkuhiljaa likainenkin, mutta pehmeä kokolattiamatto on ikävän aihe. Mulla on ikävä myös hellettä, vaikkei paikan päällä kaupungin kiertäminen yli kolmenkymmenen asteen helteessä ollut parasta...

Uskomaton ryhmä, joiden kanssa meillä on ja oli uskomaton suhde Amerikassa - jaettiinhan me yhdessä melko uniikki kokemus!

Amerikan vanhemmat ♥

Hostäiti ja sisko ♥

Cilligan ♥♥♥
Riffy ♥♥♥
Pesäpallopelit, väenpaljous jossa sai kävellä tunnistamatta yksiäkään kasvoja

New Yorkin keskuspuisto

Philadelphian taide

PANNUKAKUT !!! ♥

Ja brunssit, koska silloin sai pannukakkuja
Luray Caverns.. Upeat tippukiviluolat, joiden viileys tuntui tosi hyvältä helteessä!

Laamat joita syötettiin Safari parkissa
Kauniit kadut ja kaupunginosat
Uskomattomat rakennukset ja nähtävyydet
Itsenäisyyspäivänä pesisottelussa syömäni juustoranskalaiset ...
Pohdin tässä, pitäisikö minun jatkaa tämän blogin kirjoittamista yleisenä matkablogina - tai ehkä jopa myös kuulumisblogina? Olen nyt lähdössä Skotlantiiin pian ja päivittely reissusta ei mielestäni olisi mahdoton idea - helpointahan tietenkin olisi että kaikki löytyisivät samasta blogista! Mahdollisesti myös silloin tällöin postauksia myös englanniksi kirjoittamalla saisin Amerikan tuttuja pidettyä ajan tasalla (isommista tapahtumista, kuten ajokortin hankkimisesta, 18-vuotis synttäreistä tai vaikka niistä Wanhoista). Myös keväällä luvassa on reissuja, kesästäkään ei vielä osaa sanoa. Pitää jäädä mietiskelemään tätä!

No comments:

Post a Comment